Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Rashford csak a B-terv!

A brit sajtó értesülései szerint továbbra is képben van az angol válogatott Marcus Rashford megszerzése az FC Barcelona csapatánál. Állítólag azonban csak akkor kerülhet sor a Manchester United támadójának megvásárlására, ha Antoine Griezmann nem kötelezi el magát a katalánokhoz.

A Daily Mail kést tényként közli, hogy a Barcelona vezetői nagyon elégedetlenek a Griezmann-ügy alakulásával. Ugyanis a világbajnok francia csatár hiába jelentette már be hetekkel ezelőtt, hogy kész elhagyni az Atléticot, egyelőre megmeredtek a frontvonalak. Úgy tudjuk, hogy a madridiak bőven 100 millió euró feletti követeléssel álltak elő, és bizony a 28 éves gólvágó is megkéri a bérét.

Így jöhetett a képbe, az egyébként már korábban is szóba hozott Rashford. Az elképzelés szerint a harmincegyszeres angol válogatott center egyfajta B-tervként létezik a barcelonai fejekben. Az biztos, hogy elvileg kevesebb anyagi vonzata lenne az ő szerződtetésének, ám máskérdés, hogy szakmailag is annyira illene-e a képbe, mint az oly’ vágyott Griezmann?