Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Győzelem Azerbajdzsánban, a csoport élén a magyar labdarúgó-válogatott! – videóval

Horvátország miután szintén a mai napon 2-1-re legyőzte a Walesieket, annak tudatában léphettünk pályára az Eb-selejtező harmadik fordulójában, hogy ha nyerünk, akkor a csoport élére kerül válogatottunk…

Nem a játék szépségről szólt a mérkőzés eleje. Helyzetek nem nagyon voltak, kapuig is csak néha-néha, vagy egy hiba után tudtak eljutni a csapatok, de ami a legfontosabb hogy sikerült megszerezni a vezetést idegenbe W. Orban találatával a 18. percben, így 1-0-ás magyar vezetéssel mehettek pihenőre a csapatok.

A második félidő viszont jóval eseménydúsabb volt, főleg abban a tekintetben hogy a magyarok több helyzetet tudtak kialakítani és Orban meg is szerezte saját maga és csapata második gólját a második félidő elején. Jött azonban nem sokkal később az azeri szépítés ami jelezte, hogy nem szabad elkényelmesednünk. Nem is tettük, mert azonnal tudtunk válaszolni. A most debütált Holman Dávid bevarrta a bal felső sarokba a labdát és ezzel újból két gól lett a különbség. És ez a találat is volt az utolsó a mérkőzésen. így a csoportunk élére ugrottunk és várjuk hétfőn a Wales csapatát. Ott midnen bizonynal egy nehezebb mérkőzés vár a magyarokra.

Azerbajdzsán – Magyarország 1-3 (0-1)
Gólszerzők: Madatov(70.) Ill.W.Orban (18., 53.) Holman (71.)

Videó hamarosan…

 

A csoportunk jelenlegi állása: