Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: a Serie A-ból érkezhet Griezmann utódja – sajtóhír

A matracosok erőteljesen keresik a távozó francia világbajnok játékos utódját, de az első számú célpontokról rendre le kellett mondaniuk, így most egy újabb név került a kalapba.


Sajtóhírek szerint az Atlético Madrid legújabb kiszemeltje Antoine Griezmann pótlására az AC Milan támadója, Suso. A matracosok sok játékos iránt érdeklődtek, de egyikőjüket sem sikerült meggyőzni, többek között Dybala és Iago Aspas neve volt a terítéken a madridi csapattal kapcsolatban. Most azonban a piros-feketék egyik húzóemberét szeretné megkaparintani Diego Simeone együttese. Susonak a spanyol nyelvvel sem lenne gondja, ugyanis törzsgyökeres spanyol, ugyanakkor már fiatalon, 2009-ben elkerült a Liverpool utánpótlás csapatához. Az Atletinek nagyjából 40 millió eurót kell fizetni az AC Milan gárdájának a 25 éves játékosért, ha a következő idényben a saját soraikban szeretnék tudni.

Suso a 2018/19-es idényben minden versenysorozatot figyelembe véve 41 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 8 gólt és 9 gólpasszt jegyzett.