Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fernando Santos: “Portugália bármelyik tornán a végső esélyes lenne”

Portugália az Európa Bajnokság után egy újabb trófeát emelhetett magasba szombat este. A válogatott szövetségi kapitánya, Fernando Santos szerint csapata bármilyen tornán esélyes lenne. 

Forrás: airtelfootball.ug

Portugália az Európa-bajnoki trófea után megnyerte az első Nemzetek Ligáját is. A portugál válogatott szövetségi kapitánya, Fernando Santos 2014 óta irányítja a csapatot, és a második trófeája után boldogan nyilatkozott a sajtónak. Elmondása szerint a csapata remek formában játszik, ami annak is köszönhető, hogy együtt egy “elpusztíthatatlan család”. 

“Ez az öröm pillanata számunkra és a portugálok számára, sikerünk ott van a futball történelmében, de annál többet nem jelent. Ezután is vissza kell térnünk a munkához, ami folyamatosan folyik a csapatnál, és ennek köszönhetően az esélyesek közé tartozunk bármelyik tornán, amelyen részt veszünk.”

Valóban nem pihenhet sokat a portugál válogatott, mert továbbra is jelenésük van az Európa-bajnokság selejtezőjében. Habár a Nemzetek Ligája döntő miatt ebben a körben már nem lépnek pályára, szeptemberben Szerbiával folytatódik számukra a selejtező.