Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Griezmann nyithatja ki az ajtót Mbappe előtt

Antoine Griezmann már bejelentette, hogy elhagyja az Atleticót a nyáron, ám az még mindig kérdéses, hogy hol folytatja. Ráadásul honfitársa, Mbappe sorsa is ezen múlhat.

Kép: Sky Sports

Nem rég megírtuk, hogy Kylian Mbappe elhatározta: elhagyná Párizst és a Real Madridba szeretne igazolni. A klub tavalyi (BL) sikertelenségén túl az edzői stábbal való diszharmóniát is felhozták a lapok ennek okaként – azóta tovább nőtt ez a lista. A spanyol sajtóban olyan dolgok is előkerültek, hogy egyre nagyobb a rivalizálás házon belül Mbappe és Neymar között – előbbi jóval kevesebbet keres, ami állítólag nem tetszik neki. Ennek tetejében pedig a világbajnoki döntő óta állítólag ő is kissé megváltozott: a jó modorú, udvarias srác egyre több fura nyilatkozatot tesz, amivel szintén nem szerez barátokat. A lényeg tehát, hogy szíve szerint dobbantana Párizsból és áttenné a székhelyét Madridba. Csak hát ez nem csak rajta múlik.

Ahogy azt írtuk is, a PSG még csak tárgyalni sem hajlandó az ő eladásáról, így normál esetben semmi esély sincs arra, hogy elszerződjön. Adott esetben viszont lenne mód az eligazolásra – mondjuk ha egy hozzá hasonló kaliberű futballista igazolna a francia fővárosba. Itt jön a képbe Griezmann, aki jelenlegi információink szerint főleg kép klub közül választhat: az egyik a Barcelona, a másik pedig a Paris Saint-Germain. A Le Parisien információi szerint viszont most inkább van közel a Barcához, mint a PSG-hez – ez viszont nem jó hír Mbappénak. Ha Griezmann a PSG-ben kötne ki, akkor talán lenne mód arra, hogy Mbappe eligazolhasson. Antoine nagyon sejtelmes nyilatkozatokat tesz: arról beszél, hogy már tudja, hova szeretne igazolni, ugyanakkor ezzel mi nem vagyunk beljebb.

Hatalmas tűzijáték várható idén nyáron az átigazolások terén, sztárok tömkelege válthat majd klubot. Most pedig csak az első dominó eldőlését várjuk. A többi jön majd magától.