Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: nem ment át az orvosin az új igazolás? – sajtóhír

A spanyolok már nagyban találgatják, hogy miért nem jelentették még be a Real Madrid soron következő új igazolását, amikor állítólag a játékos már orvosi vizsgálatra is jelentkezett a “királyi gárdához”…

Az AS nevű spanyol lap feltételezése szerint Ferlandy Mendy múlt heti orvosi vizsgálata nem sikerült a Real Madrid csapatánál, mert az Olympique Lyon játékosánál állítólag csipőproblémákra utaló jeleket diagnosztizáltak a szakemberek.

A madridi újság értesülései szerint Mendynek szerdán Párizsban lesz újabb jelenése, a Real szakemberei ekkor végzik el az újabb teszteket. A lap úgy tudja, már kizárólag ezen múlik a 24 esztendős futballista klubváltása, aki a kiszivárgott híradások szerint 55 millió euró ellenében szegődhet a “blancók” alkalmazásába.

A francia válogatott hátvédje az elmúlt két idény alatt együttesen 57 bajnokin és összesen 79 tétmérkőzésen lépett pályára az OL színeiben, korábban pedig a Le Havre futballistája volt, és a Realt megelőzően többek közt a nagy rivális FC Barcelona is kacérkodott a leigazolásának lehetőségével.