Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszavágásra készül a walesi kapitány

Az Európa-bajnoki selejtezőcsoportját három forduló után vezető magyar válogatott kedd este Wales nemzeti csapatát fogadhatja sorozatbeli negyedik összecsapásán a Groupama Arénában…

A walesi válogatott szövetségi kapitánya, Ryan Giggs – talán nem csak – udvariasságból mondta, hogy kemény meccsre számít a mieink ellen. Továbbá A Manchester United korábbi kiválósága elárulta, még mindig emlékszik a Zalaegerszeg ellen 2002-ben elvesztett Bajnokok Ligája-selejtezőre, ezért is szeretne most kellemes emléket szerezni a magyar fővárosról:

Jól teljesítettek eddig a fiúk, de figyelembe kell venni a nagy meleget és hogy a szezon végén járunk. Sokaknak talán már túl sok mérkőzés is van a lábában, ezért lehet, hogy némi frissítés az összeállításban jót tesz majd. „Voltaképp az egész válogatott jobban teljesített a második félidőben, de ez annak is köszönhető, hogy a horvátok behúzódtak, több teret engedtek. Hét kapura lövésünk volt, miközben az ellenfélnek csak kettő. Összességében a teljesítménnyel elégedett vagyok. Egy jobb, szerencsésebb napon ezek a helyzetek bemennek. (…) Gareth hat hetet követően lépett újra pályára, szombaton is látszott rajta, hogy lassan, de biztosan játékba jön. Alapvetően elégedett vagyok vele. Egy-két gólt is szerezhet akár – főleg szabadrúgásból. Portugáliában megpróbáltuk orvosolni az esetleges erőnléti hiányosságokat. Nagyobb probléma, hogy néhányan túl sokat játszottak és a kimerültség jelei látszódnak rajtuk. De ez az idény végén minden válogatottnál gondot jelent, erre nem foghatunk semmit.”