Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: valóban kútba eshet a de Ligt-transzfer

Az ESPN legfrissebb értesülései szerint az FC Barcelona illetékesei valóban el kezdtek aggódni amiatt, hogy végül mégsem sikerül megegyezniük amszterdami kiszemeltjükkel, Matthijs de Ligttel, és klubjával, az Ajax-szal. Állítólag a Juventus tényleg beszállt a védőért folytatott küzdelembe.

Az ESPN szerint Crisitiano Ronaldo a portugál – holland Nemzetek Ligája döntő után nem véletlenül találtba be Matthijs de Ligtet azzal, hogy utóbbi menjen csak bátran a Juventus-hoz. A pletyka arról szól, hogy a torinóiak látva a kényelmesen magabiztos Barca hozzáállását, bizony bejelentkeztek a holland védőért.

De Ligt ügynöke, a Juventus-szal egyébként is jó kapcsolatot ápoló Mino Raiola állítólag már váltott is néhány szót az olasz klub megfelelő embereivel. Azt nem tudjuk, hogy csak szimpla zsarolásról van-e szó, de vitathatatlan, hogy így azonnal megnőtt a nyomás a Barcelonán. Ha minden igaz, a katalánok ezen a héten egy új, igencsak erős ajánlatot készülnek tenni az Ajaxnak, illetve de Ligtnek is.

Fejlemények hamarosan!