Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar válogatott: Rossira felfigyelt a nemzetközi sajtó is!

Sajnálatos módon az eltiltása miatt nem ülhet le Magyarország kispadjára népszerű szövetségi kapitányunk, Marco Rossi. Az olasz szakember a tegnapi sajtótájékoztatón ennek ellenére természetesen az újságírók rendelkezésére állt. Mint utólag kiderült, hatalmas szerencsére!

A walesi válogatottat érintő legérdekesebb hír az elmúlt napokban, hogy a Swansea tehetséges szélsőjére, Daniel James-re lecsapott a Manchester United, és korábbi becsült árának sokszorosáért, ám a Premier League-ben aprópénznek tekinthető 17 millió euróért elszerződött az Old Traffordra. A 21 esztendős futógépről a szezon végére kiderült, hogy elképesztő robbanékonysága valóban bőven megüti az angol első osztály szintjét, ám a „Hattyúk” további egy évig még minimum a Championshipet fogják „élvezni”.

Marco Rossit a mai Eb-selejtező kapcsán megtartott sajtótájékoztatón kérdezték James-ről, és kapitányunk egy olyan nyilatkozatot adott, amit a nemzetközi média is szépen felkapott:

„A sebessége Usain Boltra emlékeztet, ez tényleg hihetetlen. Az elmúlt években senki sem keltett bennem ilyen érzetet. Hihetetlen a gyorsulása: a múltban Ronaldo ellen játszotta, és ő volt a legjobb Maradona után. Kiemelkedtek sebességben és gyorsulásban, még akkor is, ha ma már más készségek a fontosak.”

– dicsérte az ellenfél friss tehetségét, az eltiltott szakember.