Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Zidane egyértelműen fogalmazott!”

Főszerepben egy olyan futballista, aki a francia tréner visszatérésével már nem kap állandó játéklehetőséget.

(Kép: marca.com)

A Julen Lopeteguinél alapembernek számító, de még Santiago Solarinál is sokat játsszó Dani Ceballos játékpercei látványosan leredukálódtak Zidane érkezésével. A spanyol válogatott játékos erről, és a jövőjéről is beszélt az Onda Cero rádió, ‘El Transistor‘ című műsorában.

“Zidane egyértelműen fogalmazott. Maximálisan elfogadtam az érvelését. Négy évem van még hátra a szerződésemből, és szeretnék sikeres lenni a Real Madridnál.” – Így Ceballos, akinek szavaiból azért kitűnik, hogy elégedettnek nem nevezhető jelenelgi szerepével.

“A legfontosabb egy játékos számára, hogy az edzője bízzon benne. Lopeteguinél remekül kezdtem, sokat játszottam, majd egyre inkább háttérbe kerültem. A válogatottnál eközben mindig is éreztem, hogy bíznak bennem.”

“Ha el kell hagynom a Real Madridot, biztosan egy olyan csapatba igazolnék, ahol állandó játéklehetőséget kapok. Szeretném megmutatni, hogy valóban megállom a helyem a legmagasabb szinten. Fiatal vagyok, sikeres szeretnék lenni, éppen ezért sem jönne jól még egy olyan év, amikor keveset játszhatok.”