Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb csapattal hozták hírbe Gianluigi Buffont!

A Tuttosport információi szerint a Paris Saint-Germaintől egy szezont követően távozó Gianluigi Buffont a portugál élvonalban (Liga NOS) szereplő FC Porto is szívesen soraiban tudná…

Korábban a Barcelonával és a Parmával is hírbe hozott Gianluigi Buffon iránt a Tuttosport beszámolója alapján az FC Porto is érdeklődik. A veterán olasz kapust Iker Casillas helyére szerződtetné le, aki ugyebár korábban edzés közben szívrohamot kapott. Emiatt minden bizonnyal nem folytatja pályafutását, bár hivatalos bejelentés manapság sem érkezett a jövőjét illetően. 

Mint köztudott, Gianluigi Buffon és Iker Casillas nagyon jó kapcsolatot ápolnak, pályafutásuk folyamán pedig mindig tisztelték egymást. A veterán olasz hálóőr éppen barátja miatt igazolhat adott eseteben a Portóhoz, mivel rendkívül pozitív véleményeket hallott tőle. Gigi Buffon karrierjének legnagyobb részét ugyebár a Juventus színeiben töltötte, a zebrák hálóját 17 éven keresztül védte. A torinói alakulaton kívül még a Parma és a Paris Saint-Germain kapuját őrizhette a világbajnok olasz portás.