Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A spanyol válogatott védő az Atleticóba kerülhet

Godin távozása után muszáj új védőt találnia Diego Simeonénak – a jelek szerint pedig sikerült is találnia. A spanyol nemzeti csapat fiatal védője hamarosan Madridba szerződhet.

Kép: DNA India

A Mundo Deportivo számolt be arról, hogy a spanyol válogatottban egyre több lehetőséghez jutó Mario Hermoso a nyáron az Atletico Madridhoz kerülhet. A korábbi Real Madrid-nevelés még mindig csak 23 éves, de már több éves rutinja van a spanyol ligában, valamint a válogatottban is 3-szor pályára léphetett.

Ezekből kiindulva minden adott ahhoz, hogy elhagyja az Espanyolt és az Atleticóban folytassa a pályafutását – ahol Godin hiányában szükség is lenne a szolgálataira. A Transfermarkt szerint 25 millió euró lehet az értéke, de nem kizárt, hogy akár 40-et is megkaphat érte a barcelonai csapat – már amennyiben megválnak tőle. Szerettek volna ugyanis hosszabbítani a védővel, de egyelőre semmilyen papírt nem írtak alá, a szerződéséből pedig már csak egy év van hátra. Tehát vagy most adják el valamennyiért, vagy jövő nyáron ingyen távozhat Hermoso.

Ha lehet hinni a katalán újságnak, akkor a játékos szeretne az Atleti játékosa lenni. Jelenleg a vakációját tölti és csak a telefonra vár, hogy a két klub megegyezett egymással. Erre azonban egyelőre még várni kell, de simán benne van a pakliban, hogy hamarosan klubot válthat Hermoso.