Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: német sztáredző érkezhet a kispadra!

Könnyen lehet, hogy valósággá válik Londonban Maurizio Sarri távozása. És ugyan a pletykák eddig a klublegenda Frank Lampard érkezéséről szóltak, állítólag mégsem olyan biztos a nagy újraegyesülés a Stamford Bridge-en.

Pedig a most visszavonult Petr Cech máris a vezetőségben kapott helyett, így a Juventus-hoz tartó Sarri helyett valóban optimális választásnak tűnik Lampard menedzseri kinevezése. Más kérdés, hogy az angol csillag elég felkészültnek érzi-e magát a Derby County mestereként egy ekkora kihíváshoz.

Úgy tudjuk, hogy a bizonytalan helyzet egy újabb lehetséges menedzser-jelöltet szült a „Kékeknél”: A német Bild szerint a Red Bull-sportcsaládhoz tartozó futballklubok mindenes „atyaúristene”, Ralf Rangnick lehet az főnök. A 60 esztendős szakember az előző idényben Gulácsi Péterék edzője volt a Leipzignél, és korábban már kijelentette, hogy intenzív évei után kicsit pihentetné az edzőséget. Azonban aligha számolt vele, hogy egy Chelsea szintű nagyágyú felkeresi őt.

Ha esetleg Rangnick valóban a Chelsea trénere lesz, akár a magyar válogatott két kulcsembere, vagyis Gulácsi Péter és Orbán Willi előtt is megnyithatja az utat Londonba!