Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Újabb korábbi alapember távozóban?

Nincs könnyű helyzetben Diego Simeone és az Atlético Madrid. A “matracosokat” ugyanis már eddig is több kulcsember hagyta el a nyáron, és ez a sor még folytatódhat (…)

(Kép: as.com)

(…) Például Filipe Luis-zal, akinek a jövője már csak azért is bizonytalan, mert szerződése június 30-ával lejár a Wanda Metropolitanóban.

A brazil balhátvéd hazája Copa America találkozóját követően a Marcának beszélt jövőjéről.

“Gyorsan leszögezném, jól érzem magam az Atléticónál. Az elmúlt szezon is remekül indult számunkra, hiszen megnyertük az Európai Szuperkupát. A bajnokságban másodikak lettünk, úgy, hogy olykor igazán jól futballoztunk. A BL-kiesés persze egy fájó pont maradt.” – Kezdte a 33 esztendős játékos.

“Történjen bármi, az Atlético Madrid mindig is a szívemhez közeli klub marad, mégpedig azért, mert karrierem legszebb éveit tölthettem el itt. Most viszont üzenem mindenkinek, a Marcánál lévő barátaimnak is, hogy a Copa után megtudják majd, miképpen döntök. Tisztelem annyira a nemzeti csapatot, hogy semmi mással nem vagyok hajlandó foglalkozni, mint a Copával. A torna után leülünk és meglátjuk mi történik.” – Így Filipe Luis.