Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Copa América: vereséggel kezdtek az argentinok – videóval

Két cserejátékos egy-egy második félidei találatával Kolumbia vasárnapra virradóra 2-0-ra legyőzte Argentínát a Brazíliában zajló Copa América második játéknapján…

B-csoport

A papíron esélyesebbnek tartott Argentína csupán tömérdek kihagyott helyzetig jutott Kolumbia ellen, amely a finisben megbosszulta magát, s David Ospina bravúrjainak is nagyban köszönhetően Jamesék a hajrában 2-0-ra legyőzték a Lionel Messi által fémjelzett albicelestét. Az utolsó húsz percen belül előbb a lesérülő Murielt váltó Roger Martinez bombája talált utat az argentin hálóba, majd Lerma kapu elé lőtt bejátszását az Atalanta gólzsákja, Duvan Zapata váltotta gólra. Így az argentinok fájó fiaskóval kezdték a tornát, és komoly nyomás lehet rajtuk a továbbiakban.

Argentína – Kolumbia 0-2 (0-0)
Gólszerzők:ill. R. Martinez (71.), D. Zapata (86.)

A csoport állása

 

 

A-csoport

A szombati játéknap másik mérkőzésén a brazíliai publikum nem láthatott találatot Venezuela és Peru csapatainak összecsapásán, ennek köszönhetően a favorit házigazda máris pontelőnnyel vezeti csoportját, miután a tavalyi vb-résztvevőnek a hajrábeli emberelőny sem volt elegendő, pedig többször is közel jártak a győztes gól megszerzéséhez.

Venezuela – Peru 0-0 (0-0)
Gólszerzők:ill.
Kiállítva: Mago (75.) ill.

A csoport állása

 

A Dél-amerikai kontinenstorna vasárnapi folytatásában a B-csoportban 21 órától Paraguay és Katar mérkőzik meg egymással, míg a C-csoportban éjféltől az esélyesek közé tartozó Uruguay ellenfele Ecuador válogatottja lesz.