Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nikolics Nemanja nagy bejelentést tett jövőjét illetően!

Nikolics Nemanja, az MLS-ben szereplő Chicago Fire rutinos támadója a Nemzeti Sportnak elárulta, hogy nem hosszabbítja meg decemberben lejáró szerződését.

Nikolics Nemanja a Nemzeti Sportnak adott interjújában elárulta, hogy a télen távozik a Chicago Fire-től. A rutinos támadó korábban a Jenkifocinak lenyilatkozta, szeretne egyszer ismét Magyarországban futballozni. Ez a döntés tehát annyira nem érkezett a semmiből, s emellett azt is szinte biztosra lehet venni, hogy jövő évtől Nikolicsot ismét az NBI-ben láthatjuk. 

Nikolics Nemanja 2017 januárjában a Legia Varsóból igazolt át a MLS-ben érdekelt Chicago Fire-hez. A magyar csatár gyorsan “meghódította” az Egyesült Államokat, hiszen rögtön első évében gólkirály lett. Nikolics mindenképp nagyon szép külföldi karriert tudhat maga mögött, hiszen az MLS mellett a lengyel ligában is volt egy alkalommal a szezon legeredményesebb futballistája. A magyar válogatott mezét egyébként legutóbb 2018 márciusában húzta fel magára. Nikolics Nemanja ugyebár maga döntött úgy, hogy lemondja a válogatottságot.