Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: befutott egy ajánlat Gareth Bale-ért – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint végül csak beérkezett egy ajánlat Gareth Bale-ért, ami megkönnyíthetné a Real Madrid dolgát.

Forrás: givemesport.com

Az angol The Sun információi szerint a Bayern München ajánlatot tett a Real Madridnak Gareth Bale-ért. A királyi gárda már most 300 millió eurónál tart az igazolásoknál, és egyre sürgetőbb számukra, hogy eladjanak játékosokat. Bale már egy ideje kifelé lóg a csapatból, Zidane sem tervez már vele, és az ő eladásból folyhat be a legtöbb pénz. A gond ott van, hogy a walesi támadó nem igazán akar távozni, illetve ajánlatokkal sem bombázták eddig a madridi klubot.

A Bayern azonban csak köztes megoldást kínál, mivel egy egy éves kölcsönszerződést ajánlottak a Real Madridnak. Ezzel legalább az a probléma megoldódna, hogy máris eggyel kevesebb játékosuk lenne a keretben, amely jelenleg 37 játékosból áll, viszont csak 25-en kezdhetik meg a szezont.

Bale sorsa azonban még nem dőlt el, és vannak, akik úgy gondolják, hogy inkább a Premier League-be kellene igazolnia, mert ott jönnének ki igazán a képességei.