Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: biztosan távozik a válogatott szélső

Hiába érdemelne saját nevelésű játékosként nagyobb megbecsülést, a Real Madrid a hírek szerint még az elkövetkezendő hetekben megválik spanyol válogatott támadójától, Lucas Vázqueztől. Úgy tűnik, hogy a patrióta érzelmű szurkolók kegyeiben dúskálni immár túlontúl anakronisztikus a futball világában.

Zinedine Zidane második edzői regnálása úgy tűnik, hogy komoly tisztogatást fog eredményezni a Real Madrid keretében. Gareth Bale távozása szinte napi téma, de jó esély van Mateo Kovacic és James Rodríguez végleges távozására is. A Marca egyesen arról ír, hogy Marcelo és Isco szintén esélyes az eligazolásra. Sőt, ha minden igaz, akkor epedve várják a „Királyiak” a jelentkezőket Lucas Vázquez kegyeiért is.

Egyelőre életképes ajánlatról még nem hallhattunk a 28. születésnapjára készülő Vázquezzel kapcsolatban, ám képességeihez mérten egész jó áron lehet majd megszerezni, lévén nincs túl nagy formában. A kilencszeres válogatott játékos ugyan a lehetséges harmincnyolcból harmincegy meccsen is pályára lépett a LaLiga 2018-19-es idényében, mégsem számított alapembernek. Inkább nevezhettük fontosabb kiegészítőtagnak.

Vázquez jelenlegi szerződése 2021-ig érvényes a Santiago Bernabeuban.