Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG elnöke is megszólalt Mbappé ügyében

Egyre többször jelenik meg a sportsajtóban a hír, miszerint Kylian Mbappé távozni szeretne a PSG-ből. A pletykákra most a klub elnöke is reagált. 

Forrás: AS

Kylian Mbappé 2017 óta focizik a párizsi klubnál, először kölcsönben, majd egy szezon után végleg meg is vásárolták az AS Monacótól 135 millió euró ellenében. A fiatal francia támadó azonban azóta is folyamatosan az átigazolási hírek címszereplője, legtöbbször pedig a Real Madriddal kapcsolatban hozzák fel a nevét. Most azonban Nasser Al-Khelaifi, a Paris Saint-Germain elnöke cáfolta ezeket a pletykákat a France Footballnak adott interjújában, és elmondta, hogy Mbappé nem megy sehová.

“200%, hogy Mbappé a PSG játékosa marad a következő szezonban is. “

A legutóbbi hírek szerint a PSG-nek elege lett a csapaton belüli “celeb magatartásból”, és emiatt akár Neymart is eladnák. Az elnök külön erre nem tért ki, azt viszont megerősítette, hogy vannak ilyen gondjaik a játékosokkal.

“Hiányzik a jellem, a tisztelet és a tekintély a csapatból, ezt elsőként én tudom megerősíteni. Mindannyiuknak szüksége van egy kis gatyába rázásra.”