Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: érik a kapuscsere a Valenciával!

A spanyol sportsajtó értesülései szerint elég komoly üzlet van kibontakozóban a bajnok FC Barcelona, és a kupagyőztes Valencia között. Állítólag a két gárda kaput szeretne egymással cserélni.

Már hosszabb ideje tudjuk, hogy hiába imádja a Barcelonát, a szurkolókat és magát a várost is, Jasper Cilessen elvágyódik a katalán szuperklubtól. Azonban ez idáig nem futott be igazán ajánlat a 30 éves hollandért. Most viszont minden megváltozhat, ugyanis a Bajnokok Ligája következő idényében is érdekelt Valencia állítólag bejelentkezett érte. Úgy tudjuk, hogy a „Denevérek” saját elsőszámú portásukat, Netot adnák Cillessenért. Ha hihetünk a pletykáknak, a Barca bele fog menni a kapuscserébe, ugyanis egy másik üzlet miatt is érdekeltek a Valencia kényeztetésében. Ezen a nyáron ugyanis nemcsak Cillessen, hanem a saját nevelésű, ám sokat mellőzött Rafinha is a Túria-partiakhoz szerződhetne, egy megfelelő visszavásárlási opció keretében.

A fejlemények a kapuscserét illetően alighanem hamarosan várhatóak, lévén Cillessen már korábban is nyilvánosan kijelentette, hogy távozni szeretne. A 29 esztendős Neto pedig a korábbi Juventus-os éveket követően ismét egy igazi topklubnál lehetne második számú megoldás a gólvonal előtt.