Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coutinho: “Vidalban megvan a Barca DNS-e”

Philippe Coutinho jelenleg a brazil válogatottal szerepel a Copa Americán, ahol barcelonai csapattársával, Arturo Vidallal ellenfélként találkozhat majd. Egy interjúban a chilei középpályásról kérdezték, Coutinho pedig csak dicsérő szavakkal tudta illetni. 

Forrás: Marca

A spanyol sajtó szerint Arturo Vidal mindössze egy szezon után elhagyja a Barcelonát. Ennek okán kérdezték meg csapattársát, Philippe Coutinhót, akivel jelenleg ellenfelek a Copa Americán. A brazil játékos azonban csak méltatni tudta chilei kollégáját, aki szerinte tökéletesen illik a Barcelonába.

“Arturo egy kiváló játékos és barát. Nagyon jól játszott az elmúlt egy évben, és rengeteget dolgozott, hogy jobb legyen. Vidalban természetesen megvan a Barca DNS-e, és nagyon ügyesen beilleszkedett a csapatba, ahol nagyon fontos játékos lett. Ő egy igazi harcos, aki mindig odateszi magát a pályán.” 

Vidal 2018 nyarán érkezett Barcelonába a Bayern Münchenből 18 millió euró ellenében, az elmúlt szezonban pedig 53 tétmeccsen 3 gólt és 7 gólpasszt jegyzett.