Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: az olasz bajnokságból pótolnák a Manchester Unitedhez tartó védőt

A Crystal Palace jobbhátvédje a Vörös Ördögökhöz egyre közelebb áll, folyamatosan zajlanak a tárgyalások a két klub között, és már nem sok hiányzik a hivatalos bejelentéshez sajtóhírek szerint, mint arról mi is beszámoltunk. Ennek következtében megnyílhat az út a belga bekk előtt, hogy az angol bajnokságba szerződhessen.


A “sasok” az Atalanta védőjét, Timothy Castagnét szemelték ki Aaron Wan-Bissaka helyére, aki sajtóhírek szerint hamarosan a Manchester United játékosa lehet. A 23 éves játékos szívesen szerződne a Premier League-be, azonban csapata az elmúlt idényben a harmadik helyen végzett, így kiharcolta a Bajnokok Ligája indulást, ami nagyon vonzó számára, ezért a Crystal Palace lemaradhat róla. A belga válogatott hátvédet a Crystal Palace vezetőedzője, Roy Hodgson azonban mindenképpen szeretné csapatában tudni, ugyanis a csapatnál egy előkelő pozíciót céloztak meg a következő idényt tekintve, amihez szüksége van minőségi játékosokra, így Ő rá is. Castagne piaci értékét 20 millió euróra taksálják.

A fiatal belga védő az elmúlt idényben minden versenysorozatot figyelembe véve 37 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken a találkozókon szerzett 5 gólt, és kiosztott 5 gólpasszt.