Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea-középpályásért áll sorba a Barca!

A legfrissebb hírek szerint nem biztos, hogy mindenki örülhet a londoni klublegenda, Frank Lampard várható hazatérésének a Stamford Bridge-re. Állítólag a brazil Willian egy megfelelő ajánlat esetén akár távozhat is az idei nyáron.

Ha minden igaz, nincs pánik a Chelsea-nél az összességében sikeredzőnek tekinthető Maurizio Sarri távozása miatt. A „Kékekkel” Európa-ligát nyerő olasz helyére Roman Abramovics tulajdonos mindenképpen korábbi kedvencét, Frank Lampardot szeretné. Utóbbi rövidke menedzseri karrierje ellenére remek befektetés lehet, az átigazolásoktól eltiltott gárda számára: egyrészt már most sikeres, lévén kevés híján feljuttatta a Derby Countyt a Premier League-be. Másrészt a Chelsea szurkolóinak talán legnagyobb kedvence, a klub történetének talán legemblematikusabb alakja.

Állítólag Lampard már tárgyalt is Abramoviccsal annak luxus jachtján. Sőt, a megegyezés is közel van. Csupán annyi tűnik biztosnak egyelőre, hogy káosz van a csak eladni tudó Chelsea-nél játékosfronton, és a sajtó szerint ezt próbálja meg kihasználni többek között az FC Barcelona is. A pletyka szerint 35 millió euróért meg is vennék a brazil Williant. A 30 esztendős szélső úgy tudjuk, hogy most is morgolódik a szokásos edzőváltás miatt, igaz, tavaly éppen ő volt Antonio Conte egyik leghangosabb elüldözője.

Érdekesség, hogy Willianért korábban már szintén fizettek 35 milliót. Előbb az Anzsi Mahacskala a Sahtar Donyecknek, majd előbbi gárdának a Chelsea. A nagyszájú dél-amerikai szerződése egyébként a jövő nyárig érvényes a Stamfordon.