Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Szívesen játszana az Atléticónál!”

Mint tudjuk, Marcos Llorente egyike azon játékosoknak, akik a nyáron nagy valószínűséggel távoznak majd a Real Madridtól. A nagybácsi, Ramon Grosso a Marcának adott interjújában el is mondta minderről a véleményét. 

(Kép: marca.com)

“Marcos egyértelmű, hogy állandó játéklehetőséget szeretne. Boldogan maradna a Real Madridnál, hiszen szereti a klubot, és bármit megtenne azért, hogy sikeres legyen itt. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy az ő ideje lejárt Madridban, és nem szerepel Zidane terveiben.” – Kezdte Mr. Grosso.

“A felkészülés kezdetére szeretné tudni, hol folytatódik a pályafutása. A pénz nem lesz döntő faktor, sokkal inkább az, hogy egy adott csapat mennyire akarja pont őt megszerezni.” – Folytatta a nagybácsi, aki ezután elejtett pár olyan mondatot, amelynek a Bernabéu környékén biztosan nem örülnek majd.

“Tudunk az Atlético Madrid érdeklődéséről. Egy nagyszerű klubról beszélünk, ráadásul a családunk is kötődik a klubhoz, hiszen Marcos nagyapja, és apja is játszott ott. Azt hiszem, Marcos is boldogan játszana az Atléticónál. De más klubok is képben vannak.” – Így Ramon Grosso.