Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lopetegui vinne magával egy védőt a Realból

Egyre többen pályáznak a balhátvéd posztra a Real Madridnál Mendy érkezésével. Óriási a létszám, biztos hogy lesznek távozók – íme egy közülük.

Julen Lopetegui ugyan megbukott a Real Madridnál, de mostanra talált magának új csapatot. A Sevilla fogadta be, ahol a visszatérő sportigazgatóval, Monchival építhetik újra a csapatot. Ez egy nagy projekt és természetesen vannak kiszemeltek is – ilyen Sergio Reguilon.

A fiatal spanyol hátvéd létszámfelettivé vált, pedig nem sok rossz meccse volt a Real mezében. Lopetegui igényt is tartana a szolgálataira a Sevillánál, ez pedig a Marca értesülései szerint a játékosnak is szimpatikus ötlet. Reguilonnak vannak megkeresései Németországból, de egyelőre semmi komoly. Monhinak is vannak ötletei a védelem erősítésére, de ha van rá mód, igyekszik figyelni az edzője kéréseit. Márpedig Reguilon abszolút elérhetőnek tűnik – a kérdés csak az, hogy mennyit két érte a Real Madrid. Ha túl drága, a Sevilla keres majd mást. És a Realnak nem érdeke, hogy riválisnak adja el a játékosát – kérdés viszont, hogy ki adna érte többet.