Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan, hogy mit kér Eriksenért a Tottenham

Angol lapinformációk szerint a Tottenham Hotspur meghatározta, mennyit kér egyik legértékesebb játékosáért, Christian Eriksenért.

Megkezdődött az építkezés, generációváltás a Real Madridnál. A támadósorban több új érkezőt is feljegyezhetünk, de a középpályán is várhatóak változások. Modric és Kroos is öregszik már, rájuk hosszú távon nem lehet alapozni – épp ezért lenne fontos Christian Eriksen megszerzése. A Spurs karmestere viszont nem olcsó – most már azt is tudjuk, hogy mennyire nem az. A The Sun hírei szerint ugyanis a londoni klub elárulta, hogy mennyi az ára: 50 millió eurót és Dani Ceballost kérik a dán játékosért.

Ceballos egy fiatal, nagyon tehetséges középpályás. Jelenleg a spanyol U21-es válogatottban láthatjuk az Eb-n, hatalmas potenciál lakozik benne. Az más kérdés viszont, hogy a Realban nem kapott annyi lehetőséget, a formája is gyakran hullámzó volt, valamint Zidane-al sem felhőtlen a viszonya állítólag. Ez utóbbi lehet a leglényegesebb pont. Ebben az esetben ugyanis simán lehet, hogy odaadják Eriksenért, A dán még csak 27 éves, vagyis most fan pályafutása csúcsán – minimum 5-6 jó éve lehet még Madridban, vagy több is. Ha van mód a szerződtetésére, várhatóan a Blancók el fogják hozni.