Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar megüzente szíve vágyát a PSG-nek – sajtóhír

A Barcelonához közel álló Mundo Deportivo úgy tudja, hogy a brazil klasszis közölte a Paris Saint-Germain vezetőségével, hogy mit is szeretne igazán.


Neymar 2017-ben elhagyta a katalán csapatot és a Paris Saint-Germainhez igazolt, akiért 222 millió eurót fizetett a francia együttes. Akkor a “gránátvörös-kék” szurkolók megorroltak a 27 éves játékosra elég rendesen, azonban a most felröppenő hírek hallatán, amelyek szerint visszatérhet, sokan tárt karokkal várják. A csapaton belül is sokan örülnének, ha újfent csatlakozna az együtteshez, többek között egyik jó barátja, Lionel Messi. Maga a brazil támadó is úgy néz ki megbánta már, hogy elhagyta a Camp Nou-t.

Neymar 2013 és 2017 között erősítette a Barcelona csapatát, összesen 186 mérkőzésen lépett pályára az együttes színeiben, amelyeken 105 találatot és 76 gólpasszt jegyzett.

A 27 éves szélső a következőt üzente a francia bajnok csapat vezetőségének: “Nem akarok többet itt játszani. Haza akarok térni oda, ahonnan távoznom sem kellett volna.”