Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rodrygo: “Soha nem akartam a Barcába igazolni”

Kedd délután a Real Madrid bemutatta a még tavaly bejelentett igazolását, Rodrygot. A mindössze 18 éves brazil csatár egy interjúban beszélt átigazolása körülményeiről és a Barcelonáról is mesélt. 

Forrás: goal.com

Rodrygo a brazil Santos csapatából érkezett a Real Madridba 45 millió euróért, és az egyik legnagyobb reménységű tehetségnek tartják. A játékos a felkészülést az első csapattal kezdi majd meg, és a nyár végén döntenek arról, hogy ott is marad, vagy a Castillában folytatja majd.

A 18 éves csatár a bemutatása utáni interjúban arról beszélt, hogy gyerekkori álma vált most valóra, és egy percre sem gondolkodott el azon, hogy ne a Real Madridot válassza.

“Ez egy álom, minden gyermek álma, és ez életem legboldogabb napja. Itt mindig a világ legjobbjai fognak játszani. Sosem merült fel bennem, hogy a Barcelonába igazoljak. Mindenki, aki ismer, tudja, hogy gyerekkorom óta Real Madrid szurkoló vagyok. Mindig azt mondtam édesapámnak, hogy itt akarok játszani, nem volt bennem egy minimális kétség sem.

Honfitársa, Vinícius Junior már tavaly csatlakozott a királyi gárdához, és bár a Castillában kezdte meg az előző szezont, a végére egy igen jó teljesítménnyel berobbant az első csapatba is. Rodrygo is szeretné, hogy hasonló utat járjon be, mint csapattársa.

“Sokat beszéltem Viníciusszal, amióta a Real Madridba igazolt. Ugyanennyi idősen érkezett meg ide, mint én, és tudom, hogy türelmesnek kell lennem, mert fiatal vagyok és nagy jövő előtt állok. Tudom, hogy versengenem kell majd, és először vagy a Castillában vagy az első csapatban fogok játszani, a klub kívánságának megfelelően.”