Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Copa América: egyre nagyobb bajban Argentína! – videóval

Magyar idő szerint a csütörtök hajnali órákban a második forduló két mérkőzését bonyolították le a Brazíliában zajló Copa Américán, s pályára lépett a nagy érdeklődéssel követett csapatok közül az argentin és a kolumbiai válogatott is…

B-csoport

Argentína továbbra is szenved az idei kontinenstornán, a Kolumbia elleni vereséget követően ugyanis a Lionel Messi által fémjelzett válogatott 1-1-es döntetlent játszott Paraguay ellen. Számtalan kihagyott kisebb-nagyobb argentin lehetőség után az első félidő hajrájában Richard Sánchez Paraguay számára szerzett vezetést Almiron visszatett passzát követően, melyre a szünet után Messi büntetőből egyenlített. Hiába játszottak fölényben gauchók, akár újabb vereséget is szenvedhettek volna, félórával a vége előtt azonban González erőtlen tizenegyesét Armani hárítani tudta. Az egy-egy ponttal még mindkét csapatnak harcolnia kell a továbbjutásért az utolsó fordulóban.

Argentína – Paraguay 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Messi (57. – büntetőből) ill. Sánchez (37.)

 

Ezzel szemben Kolumbia a második mérkőzését is megnyerte a tornán és biztosította helyét a legjobb nyolc között, miután a jelentős mezőnyfölényt egy hajrábeli találattal sikerült érvényesíteni a meghívott Katar ellen. Az Atalanta gólfelelőse, Duván Zapata a második mérkőzésén is eredményes tudott lenni, miután James Rodriguez parádés bejátszását fejelte a hálóba.

Kolumbia – Katar 1-0 (0-0)
Gólszerző: D. Zapata (86.) ill.

 

A csoport állása

A ma éjszakai folytatásban, péntekre virradóra magyar idő szerint 01:00-es kezdettel a C-csoport második fordulójában Uruguay és Japán méri össze majd tudását egymással.