Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Willian elképesztő ajánlatot kapott Kínából – sajtóhír

A “kékek” szélsője a Shanghai Shenhua csapatától egy nagyon komoly és szinte visszautasíthatatlan ajánlatot kapott.


A Chelsea támadója, Willian már az elmúlt idényben is távozott kis híján a csapattól, de végül maradt. Azonban nincs ínyére a sok edzőváltás és a vártakhoz képest kevesebb játéklehetőség, emiatt végleg távozna. Sajtóhírek szerint ehhez a lépéshez kapott egy elképesztő jó konstrukciókkal bíró ajánlatot a kínai Shanghai Shenhua együttesétől. A szerződésben foglaltak szerint az alábbiakat kapná meg a brazil játékos, ha a átteszi székhelyét Ázsiába: heti 230 ezer font, két luxus autó, és egy fényűző lakás. Innentől kezdve a 30 éves szélsőn múlik, hogy a több pénzt és “fényűzőbb” életet választja, vagy pedig marad az európai elitben.

Hasonló ajánlatra sok kiváló játékos nem tudott nemet mondani, mint például a belga válogatott Yannick Ferreira Carrasco vagy éppen a Chelseatől távozó Oscar.

Willian 2013-ben érkezett a “kékekhez” az Anzsi Mahacskala csapatától, és a Londonban eltöltött öt idény alatt 292 alkalommal ölthette magára a Chelsea mezét, ezeken 52 találatot, valamint 53 gólpasszt sikerült összehoznia.