Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Copa America: Kolumbia csoportelső, Argentína végül továbblőtte magát – videóval

Argentínán nagy volt a nyomás, hiszen a csoportban a harmadik, egyben utolsó fordulójához érve még utolsó helyen várta a mérkőzést. Csak is győzelemmel volt lehetősége továbbjutni biztosan, amennyiben nem nyer Paraguay a csoport másik meccsén…

Katar – Argentína: 0-2  (0-1)
Gólszerzők: ill – Martinez (4.), Agüero (82.)

Nincs győzelem, nincs továbbjutás. Ennek tudatában léphettek pályára az argentínok. Ennek tudatában elég gyorsan, már a negyedik percben megszerezték a vezetést Martinez révén Messiék. Itt még akár arra is lehetett gondolni, hogy kiütéssel biztosítanák be magukat és a továbbjutást, de mégsem lett több gól az első félidőben.

Argentína a második félidőben szerette volna bebiztosítania a győzelmet és meg is tettek ezért mindent. A második gól nem jött egyhamar, a 82. percig kellett várni ahol is Agüero beköszöntött és eldöntötte a mérkőzést és a továbbjutást is az argentinok részére, így az utolsó helyről feljőve, másodikként jutottak tovább.

Videó hamarosan…

Kolumbia – Paraguay: 1-0 (1-0)
Gólszerzők: Cuellar (31.), ill –

Paraguaynak sok eredmény jó lehetett volna, azon kívül hogy ha ők kikapnak és a mögöttük lévő valamelyik csapat nyer. Kolumbiának pedig már a mérkőzés előtt biztos volt a továbbjutása és az első helye. Az első félidőben mégis ők szereztek vezetést, amire csak néhány kisebb-nagyobb Paraguayi helyzet jutott, így maradt a félidőben az 1-0-a

A második félidő ott folytatódott ahol az első abban maradt, helyzetek mindkét oldalról, de a szinte B csapattal kiálló Kolumbia tovább tudhatta volna növelni az előnyét Diaz révén, de azonban jött a videóbíró és érvénytelenítették a találatot. Maradt azonban az eredmény és ezzel Kolumbia első helyen száz százalékos mérleggel továbbjutott. Paraguaynak egy esélye van még azzal, hogy harmadik helyezettként továbbjuthat. Ehhez az kell, hogy jól alakuljanak a C csoport mérkőzései.

Videó hamarosan…

B csoport végeredménye: