Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozhat a Napoli saját nevelésű ikonja – sajtóhír

Több olasz lap is megerősítette, hogy egyre inkább napirendi ponton szerepel az olasz bajnokság (Serie A) elmúlt évi kiírásának második helyezettje, a Napoli legnagyobb sztárjának nyári klubváltása…

A Corriere dello Sport és az Il Mattino a minap számolt be róla, hogy a Napoli csapata nagyjából 70 millió euró körüli összeg ellenében hajlandó lenne a nyáron lemondani helyi származású hőséről, Lorenzo Insigne tulajdonjogáról.

A 28 esztendős szélső gyermekkori álma volt, hogy a Napoliban játsszon, amely alacsony termete miatt sokáig úgy tűnt, hogy nem valósulhat meg (jelenleg is csak 163 cm magas), végül 2009-ben kötött profi szerződést az első csapattal, három szezonban kölcsönben szerepelt, 2012 óta viszont kirobbanthatatlan a Napoli keretéből és rendszerint kezdőcsapatából egyaránt. Azonban olasz források szerint az elmúlt idény hajrájában a csapatkapitány viszonya megromlott Carlo Ancelotti vezetőedzővel, így a játékos készen áll új ajánlatokat meghallgatni és a jelek szerint a klubvezetés sem ragaszkodik hozzá mindenképpen.

Olasz lapok megerősítették, hogy az Atlético Madrid már egy 55 millió eurós ajánlattal kopogtatott érte, melyet azonban a nápolyiak keveselltek, azonban az immár Antonio Conte által vezetett Inter is potenciális kérő lehet érte.

A CdS szerint Insigne pótlására a Napoli szerződtetni készül a PSV Eindhoven mexikói szélsőjét, Hirving Lozanót, akivel a kiszivárgott információk szerint már mindenben megállapodtak.