Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

román-magyar védővel erősített a Vidi – hivatalos

Már hetekkel korábban felröppent a hír, hogy a Puskás Akadémia játékosa, a 2018/2019-es idényben a román élvonalbeli Sepsinél kölcsönszereplő Rus Adrián a Vidinél folytathatja a pályafutását. Később maga a játékos, és a Sepsi sportigazgatója, Bokor János is megerősítette, hogy Rus átesett az orvosi vizsgálaton.

AMOL Vidi FC kedden késő délután hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta a védőként, és védekező középpályásként is bevethető 23 éves futballistát.

Boldog vagyok, hogy Magyarország legjobb csapatában folytathatom a pályafutásomat. Ez óriási előrelépés a karrieremben, izgatottan várom, hogy elkezdődjön az új szezon. Rengeteg kiváló labdarúgó van a MOL Vidi FC keretében, úgyhogy biztos nagy harc lesz a csapatba kerülésért, de mi más is lenne a célom, mint az, hogy teljesítményemmel kiharcoljam a helyem a csapatban. Nem csak a magyar pontvadászatban, de a nemzetközi porondon is sikeres szereplést remélek és bízom benne, hogy ehhez én is sokat hozzá tudok majd tenni – fogalmazott Rus Adriánmolvidi.hu-nak.

– Nem volt nehéz felfedeznünk Adriánt, hiszen játszott már Magyarországon és a személyében egy rendkívül tehetséges fiatal labdarúgót ismerhettünk meg. Régóta figyeljük őt és természetesen a román bajnokságban nyújtott teljesítményét is folyamatosan nyomon követtük. Bátran kijelenhetjük, hogy posztján a liga egyik legjobb játékosává nőtte ki magát Romániában. Biztos vagyok benne, hogy a nálunk elvégzett munka, valamint a nagyszerű vidis csapattársaknak köszönhetően a jövőben még tovább fog fejlődni Adrián. Képessége és tehetsége alapján készen áll arra, hogy rögtön helyet követeljen magának a csapatban, ezt azonban természetesen senki nem adja majd ajándékba, neki kell az edzéseken, edzőmeccseken bizonyítania, hogy valóban ott a helye – nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató a klubhonlapnak az új igazolásról.