Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ő érkezhet Pogba helyett – sajtóhír

A “királyiaknak” megvan a B terve is arra az esetre, ha a Zinedine Zidane által preferált Paul Pogbát nem sikerült megkaparintani.


A spanyol Marca értesülései szerint a Real Madrid az Ajax fiatal középpályását, Donny van de Beeket szemelte ki magának arra az esetre, ha végül a Manchester United játékosának szerződtetése nem járna sikerrel. Zidane legfőbb kiszemeltje a francia világbajnok Pogba, azonban a Vörös Ördögök ragaszkodnak hozzá és egyre inkább úgy néz ki, hogy a Madridi csapatnak le kell mondania róla a magas vételár miatt, így jöhet szóba az olcsóbb megoldás, a holland bajnok együttes egyik ifjonca. A 22 éves játékos már korábban megállapodott a csapatával abban, ha befut érte egy megfelelő ajánlat és egy top csapat szeretné leigazolni őt, akkor abban az esetben elengedik. Van de Beek piaci árát jelenleg 40 millió euróra becsülik, de ettől az Ajax többet szeretne érte kapni.

A holland válogatott középpályás az elmúlt kiírásban minden versenysorozatot figyelembe véve 57 találkozón lépett pályára, amelyeken 17 találatot és 13 gólpasszt jegyzett.