Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Román labdarúgót igazolhat az FC Barcelona!

Miközben sztárfutballisták sokaságának a jövője lóg a levegőben, tehetséges játékosok megszerzésén is dolgozik az FC Barcelona klubvezetése, avagy hosszútávon is gondolni kell a jövőre.

Gazeta Sportulirol arról ír, hogy Gheorghe Hagi fia, Ianis Hagi szerződtetését napokon belül véglegesítheti, bejelentheti a katalán sztárklub. A 20 esztendős támadó középpályás apja kezei alatt pallérozódik az FC Viitorul csapatában, melynek színeiben 92 mérkőzésen 24 gólig és 14 gólpasszig jutott. Pályafutásának volt egy rövid másfél éves olaszországi kitérője, ám a Fiorentina nem látta meg a benne rejlő zsenit.

A katalánok 8 millió euró körüli összeget adhatnak a fiatal játékosért, aki immáron ötszörös felnőtt válogatottnak is mondhatja magát.

FC Barcelona – Transzfertérkép

Érkezők: Frenkie de Jong (Ajax – 75 millió), Murara Neto (Valencia – 26 millió) Emerson (Atlético-MG – 12 millió)
Távozók:  Jasper Cillessen (Valencia – 35 millió), André Gomes (Everton – 25 millió), Paco Alcácer (Dortmund – 21 millió), Marc Cucurella (Eibar – 2 millió)

Az érkezők pletykaoldalán ott van Dani Olmo a Dinamo Zagreb spanyol kiválósága, valamint Neymar és Antoine Griezmann. Továbbra is kérőjel övezi Ousmane Dembélé és Philippe Coutinho jövőjét. Terítéken lehet még Rafinha távozása, valamint a dortmundi Raphael Guerreiro érkezése. És persze sokan kíváncsiak arra is, hogy mi lesz Thomas Vermaelen, vagy éppen Malcom sorsa. Végül de nem utolsó sorban a Matthijs de Ligt-ságát se feledjük, hiszen még nincsen pont az ügy végén.