Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rabiot megállapodott új klubjával – sajtóhír

Sajtóhírek szerint hamarosan bejelenthetik, hogy Adrien Rabiot hol folytatja a pályafutását – a PSG után a Serie A-ba teheti át a székhelyét.

Kép: Daily Mail

Az elmúlt fél évben meglehetősen sokszor írtunk arról, hová szerződhet Rabiot. A középpályás nem hosszabbított a Paris Saint-Germainnel, így hónapokon keresztül nem jutott játéklehetőséghez – klubot viszont még így sem tudott találni, pedig bőven lett volna ideje tárgyalásokra. Szóba került többek között a Real Madridnál, a Barcelonánál és a fél Premier League-nél is, ám a befutó úgy tűnik Olaszország lehet.

Nem rég írtunk róla, hogy a Juventus nagyon közel van Rabiot megszerzéséhez, néhány napja azonban még az is felmerült, hogy esetleg mégsem jön össze az üzlet. A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint viszont már csak egy lépés választja el attól a 24 éves karmestert, hogy torinói játékosnak mondhassa magát.

Állítólag 4 éves szerződést fog aláírni és 7 millió eurót fog keresni – már csak órák kérdése, hogy pont kerüljön az ügy végére. A bejelentésre várhatóan a jövő hétig kell majd várni, hiszen a PSG-s szerződés július 1-ig tart Rabiot esetében, a lejárta után viszont szabadon igazolhatóvá válik.