Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: újabb bizonyíték a londoni sztár érkezésére!

A Real Madrid már így is rengeteget költött minőségi játékosok megszerzésére az átigazolási piac nyitánya óta, ám a jelek szerint Zidanék képtelenek leállni. Állítólag a már régóta áhított Christian Eriksen megszerzése is a célegyenesbe ért.

A dán Fyens című lap hozta le a szenzációs hírt, miszerint egy bizonyos dán fiatalember luxus lakóingatlant keres Madrid agglomerációjában. Az újság szerint ez a személy nem más, mint Christian Eriksen. Állítólag a Tottenham Hotspur sztárja egy zöldövezeti ingatlant keres a családjával, hogy az elkövetkezendő években megfelelő környezetben tudjanak élni, amíg a családfő a Real Madridnál keresi meg a napi betevőre valót.

Értesüléseink szerint Eriksenék már nagyon mennének, ám a két klub még nem tudott megegyezni. Pedig korábban híresen jó kapcsolatuk miatt könnyen ment a megegyezés Gareth Bale és Luka Modric adásvételekor is. Azonban manapság a Spurs-nél valamiért a fejükbe vették a vezetők, hogy ugyanarra a polcra költöztek, ahová tartozik például a Real Madrid is.