Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Afrikai Nemzetek Kupája: Egyiptom rekkenő hősége meghozta a hatását – videóval

Megtörtént, amire mindenki számított, a házigazda ország fullasztó melege lecsapott az Afrikai Nemzetek Kupájára, minden gólcsap elapadt.

(forrás: 101greatgoals.com)

E-Csoport:

Angola és Mauritánia gól nélküli döntetlenje mindkét csapat számára jelentősen megnehezíti a továbbjutás lehetőségét. A játéknap első mérkőzésén Angolának sikerült ugyan az utolsó percekben megzörgetnie a hálót, a gólszerző Hermenegildo Geraldo azonban lesen volt, ezért a meccs egyetlen találatát érvénytelennek ítélte a játékvezető.

Mauritánia – Angola: 0-0 (0-0)
Gólszerzők:  – ill. –
Sárga lap: Aeid (93.)  ill. Gaspar (11.) Geraldo (93.)
Kiállítás: – ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=0CpyB6iviiM

F- Csoport:

A nap második mérkőzésén a nyolcvanhetedik percben csereként beálló Owusu Kwabena jutott a legközelebb a gólszerzésig, a ghánai játékos találata a kapufán csattanva váltott irányt. Ezt követően még Andrew Viadom is gólszerzéssel próbálkozhatott, de erőtlen lövését Kamerun hálóőre, Andre Onana könnyedén megfogta. Ezzel a döntetlennel a címvédő Kamerun megőrizte csoport elsőségét, Ghána pedig a második helyen várhatja a zárófordulót.

Kamerun – Ghána: 0-0 (0-0)
Gólszerzők:  – ill. –
Sárga lap: –  ill. Kasim (64.)
Kiállítás: – ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=LsN0yWBhy-c

Benin csapata nagy meglepetésre ugyan döntetlent tudott elérni Ghána válogatottja ellen az első fordulóban, az igazi ziccert azonban kihagyta ma, amikor csak hasonló eredménnyel tudott zárni Bissau-Guinea ellen is, ezzel tovább élesítve a harcot a csoport második helyéért. A több, mint 35 fokban lejátszott mérkőzésen Benin mindössze egyszer tudta veszélyeztetni a próbálkozni sem óhajtó Bissau-Guinea kapuját, ezzel a gyenge teljesítménnyel pedig a két válogatott újabb gól nélküli döntetlennel zárta a szombati játéknapot.

Benin – Bissau-Guinea: 0-0 (0-0)
Gólszerzők:  – ill. –
Sárga lap: Adeoti (38.) Soukou (60.)  ill. Nanu (10.)
Kiállítás: – ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=YKkGiBN50qQ