Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea döntött Kovacic sorsáról – hivatalos

A Real Madrid horvát középpályása, Mateo Kovacic az előző szezont a Chelsea-ben töltötte kölcsönben, és most hivatalossá vált, hogy végleg le is igazolják.

Forrás: chelseafc.com

Mindenben megegyezett a Real Madrid és a Chelsea, így Mateo Kovacic a lejáró kölcsön után is a Chelsea játékosa marad. A horvát középpályás egy öt éves szerződést írt alá a londoni klubbal, ami 2024. június 30-ig szól. Arról még nincs hivatalos információ, hogy mennyit kapott érte a Real Madrid, de a mértékadó transfermarkt.de oldal szerint 45 millió eurót fizetett érte a Chelsea.

Kovacic nagyon boldog, hogy továbbra is Londonban focizhat, hiszen itt megkapta azokat a játékperceket, amiket Madridban nem.

“Nagyon élveztem a kölcsönben töltött szezonomat a Chelsea-nél, és nagyon jól érzem magam a klubnál, Londonban és a Premier League-ben. Nagyon örülök, hogy végleg a Chelsea játékosa lehetek.”

– nyilatkozta Kovacic új klubja hivatalos honlapjának.

A horvát középpályás 2015-ben csatlakozott a Real Madridhoz az Interből, de nem tudott alapemberré várni. A több játéklehetőség reményében tavaly nyáron kölcsönbe került a Chelsea-hez, amit meg is kapott, hiszen minden sorozatot figyelembe 32 mérkőzésen léphetett pályára.