Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: döntöttek Icardi és Nainggolan sorsáról

Bár végül sikerült Bajnokok Ligája szereplést érő helyen végeznie, az Internazionale elmúlt idényét sokkal inkább a botrányok tették emlékezetessé, semmint a kiugró eredmények. A szezon két legnagyobb botrányhőse kétségkívül Mauro Icardi, illetve Radja Nainggolan voltak.

A belga válogatottból is száműzött Nainggolan alig egy éve érkezett a milánói sztárcsapathoz, ám már gyakorlatilag mindenkivel sikerült összevesznie. Bár egyelőre nem kapkodnak a korábbi AS Roma kedvencért, ha az Inter el kívánja adni, alighanem gyorsan találna rá vevőt. Igaz, a tavalyi 38 milliós vételár töredékére számíthatnak…

Mauro Icardi helyzete sokkal érdekesebb. Az vitathatatlan, hogy a José Mourinho-éra utáni lassan bő egy évtized legtehetségesebb játékosa az Internél. Az argentin támadó az idény közben hosszabb időre kikerült a csapatból, amelyet bár hivatalosan sérüléssel magyaráztak, valójában csak büntetés volt. Állítólag Icardi sokkal jobb fizetést szeretetett volna kiharcolni magának, de legrosszabb esetben is eligazolni az FC Barcelonába. Úgy tudjuk, hogy Icardi a következő szezont is a San Siroban töltené a legszívesebben.

A legújabb hír az, hogy a klubvezetés parancsba adta Antonio Conte vezetőedzőnek, hogy mind a két problémás sztárt nevezze a hétvégi, Lugano elleni felkészülési meccs keretébe. így elkerülve a további konfliktusokat, illetve a jogi támadás lehetőségét egy esetleges mellőzés miatt.