Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt, hol folytatja Gianluigi Buffon – HIVATALOS

A korábbi híresztelésekkel összhangban, a csütörtöki délután folyamán hivatalosan is pont került Gianluigi Buffon átigazolásának végére…

A Juventus csapata bejelentette, hogy régi-új hálóőre, Gianluigi Buffon egyéves szerződést kötött velük, így a 41 éves kapuslegenda egy szezon kihagyás után máris visszatért a torinói egyesülethez.

Buffon az elmúlt, PSG-nél töltött szezont megelőzően 2001 és 2018 között állt a Juventus alkalmazásában, s ezidáig 656 tétmérkőzésen viselhette a Zebramezes klub szerelését, így lehetőséget kaphat arra, hogy megdöntse a legendás Paolo Maldini rekordját, aki korábban 647 mérkőzésen szerepelt az olasz élvonalban. A világbajnok kapus az örökranglista második helyén áll jelenleg, 640 Serie A-s fellépéssel.

“Boldog vagyok, hogy hazatértem, és újra megölelhetlek titeket, és ti is újra magatokhoz ölelhettek engem. Ez az egyik legszebb és legboldogabb nap az életemben. Ma újra megerősítést nyert, hogy az élet hihetetlen fordulatokat produkál, és mindig megéri álmodni” – közölte a világbajnok kapus visszatérő videóüzenetében.