Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: kezdődnek a tárgyalások a Tottenhammel! – Sajtóhír

A madridi As című sportnapilap beszámolói szerint a két klub között az első egyeztetések zajlanak.

Ceballos mosolyogva hagyhatja el a Real Madridot (Kép: as.com)

A középpontban pedig nem a blancókkal korábban szóba hozott Christian Eriksen, hanem a Bernabéuban létszámfelettivé váló Dani Ceballos jövője áll.

A friss U21-es Európa-bajnok középpályással a hírek szerint nem számol Zinedine Zidane vezetőedző, ellenben Londonban Mauricio Pochettino tárt karokkal várná a Betis nevelésű játékost. A Spurs menedzsere már személyesen is kérte Daniel Levy klubelnököt, hogy szerződtesse Ceballost.

Az As szerint a Real 60 millió eurót biztosan kérne játékosáért, így a felek között egy kölcsönszerződés megkötése sem elképzelhetetlen.

Egy biztos, Dani Ceballos állandó játéklehetőséget szeretne, és mivel úgy tűnik, ezt nem kapja majd meg Madridban, nyitott a váltásra.

“Négy év van még hátra a madridi szerződésemből, szeretek itt lenni, de az is igaz, hogy futballozni még jobban szeretek. Amikor fontosnak érzed magad, állandó játéklehetőséget kapsz, az önbizalmad is megjön. Legalább 40 meccses szezonokat szeretnék!”– Nyilatkozta még hétfőn az U21-es torna után a szabadságát megkezdő Ceballos.

Felkészül tehát a Tottenham?