Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madridtól igazolt az AC Milan – HIVATALOS

Az AC Milan együttese a szombati napon hivatalos csatornáin bejelentette, hogy tehetséges balhátvédet szerződtetett a Real Madrid csapatától…

Hivatalosan is megerősítésre került, hogy a héten orvosi vizsgálatokon áteső Theo Hernandez a jövőben az AC Milan csapatában folytatja pályafutását, miután a Real Madridtól igazolt a milánói piros-feketékhez. Az üzlet részleteit az érintett klubok egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de olasz sajtóinformációk szerint a milánóiak véglegesen szerződtették őt, nem csak kölcsönben, és nagyjából 20 millió euró körüli összeget fizettek érte.

A 21 éves francia védő két évvel ezelőtt hatéves szerződést kötött a “királyi gárdával”, akik kifizették érte az akkori, 24 millió eurós kivásárlási árát az Atlético Madridnak, majd az elmúlt szezont kölcsönben a Real Sociedad alkalmazásában töltötte és 20 spanyol bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz a baszkok színeiben.

Az elmúlt szezonban a BL-ről lemaradó, az El-indulástól pedig visszalépő AC Milan Marco Giampaolo vezetőedző kinevezése után első hivatalos átigazolását jegyezte be az idei nyári átigazolási időszak során.