Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatérhet a magyar válogatott támadója – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint a következő szezonban könnyen előfordulhat, hogy újra a magyar élvonalban (OTP Bank Liga) láthatjuk az elmúlt idényt Cipruson töltő magyar csatárt…

Balogh Norbert a ciprusi kölcsönből ugyan visszatért a jelenleg az olasz másodosztályból kizárt Palermo együtteséhez, azonban az olasz sportsajtó várakozásai szerint a szicíliai klubhoz még egy évig szerződésben álló magyar támadó újabb kölcsönadás előtt állhat.

A Tuttomercatoweb konkrétan úgy fogalmazott, hogy az Európa-liga-selejtezőben érdekelt MOL Fehérvár FC csapata lehet a legfőbb favorit Balogh szerződtetésére, akik számára mindenképpen erősítést jelentene a DVSC egykori játékosa.

A 23 éves csatár számára finoman szólva sem sikeredett emlékezetesre az elmúlt esztendő, tavasszal azonban már több játéklehetőséget kapott, összességében 18 mérkőzés alatt ötször volt eredményes az APOEL Nicosia színeiben.

A kétszeres magyar válogatott támadó 2016. januárjában igazolt a Palermóhoz, azonban egyelőre sem az olasz klubnál, sem pedig a kölcsönjátéka alatt nem volt képes gyökeret verni magának.