Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

James akár már ma távozhat a Real Madridból – sajtóhír

James Rodriguez kálváriája ma véget érhet, mivel spanyol sajtóértesülések szerint új klubja épp Madridban van, hogy véglegesítsék az üzletet. 

Forrás: Twitter

A spanyol Marca információi szerint a Napoli sportigazgatója, Cristiano Giuntoli Madridba utazott, hogy véglegesítse James Rodriguez leigazolásának a részleteit. A lap azt is tudni véli, hogy a kolumbiai játékosért 42 millió eurót fognak fizetni a Real Madridnak, és akár még ma be is jelenthetik a transzfert.

Carlo Ancelotti, a Napoli vezetőedzője egy legutóbbi interjújában arról mesélt, hogy sajnálja, hogy James nem a csapatában játszik, de ez akár meg is változhat a jövőben. Korábbi hírek szerint viszont a 27 éves középpályás az Atletico Madridba akar igazolni.

Ezzel azonban lezárulhat James kálváriája, miután sem a Real Madrid, sem pedig a Bayern München nem számolt vele. A kolumbiai 2014-ben igazolt a Real Madridba az AS Monaco csapatától 80 millió euróért, majd az évek múlásával egyre kevesebb játéklehetőséget kapott, ezért 2017-ben két éves kölcsönbe került a Bayern Münchenhez, akik nem akarták végleg megvásárolni, így a játékos visszakerült Madridba.