Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar nem jelent meg a PSG edzésén, büntetésre számíthat

A Paris Saint-Germain hétfői edzésén nem jelent meg az együttes legnagyobb sztárja, ezért a párizsi klubnál már be is jelentették, hogy lépéseket fognak tenni Neymarral szemben…

A PSG brazil sportigazgatója, Leonardo úgy nyilatkozott, a klub intézményét mindenkinek tiszteletben kell tartania, legyen az Neymar, vagy például Cristiano Ronaldo. A katari tulajdonos, Nasszer al-Kelaifi még keményebben fogalmazott, kijelentette, a játékosoknak többet kell tenniük, többet kell dolgozniuk, mint eddig, mert nem szórakozásból vannak a csapatban. Aki pedig ezzel nem ért egyet, az előtt nyitva állnak az ajtók, nyugodtan távozhat. Hozzátette, nem akar többé sztárallűrökkel megáldott futballistákat a klubnál. A következő mondat állt a PSG közleményében:

„A klub sajnálattal veszi tudomásul a helyzetet, és megteszi a megfelelő lépéseket.”

Neymar a helyszínen szurkolta ki Brazília Copa América győzelmét a vasárnapi döntőben, melyről sérülés miatt kényszerült távol maradni, így azért nehezen érthető, hogy a PSG-nél miért várták őt edzésre, de bizonyára nem kommunikálták le előre a játékossal a hiányzását, ami kiverhette a biztosítékot a klub elöljáróinál.