Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: visszatérés előtt a botrányhős – sajtóhír

A minap magáról ismét hallató olasz botrányhős angol sajtóértesülések szerint visszatérhet a Premier League-be, ahol a feljebb vágyó londoni középcsapatnál kaphatná meg az újabb esélyt…

A Daily Mail információi szerint az angol bajnokság (Premier League) múlt kiírását a 10. helyen záró West Ham United csapata szeretné leigazolni az utóbbi időben sokkal inkább a pályán kívüli tevékenységeiről hallató Mario Balotellit, aki a múlt szezon befejezése óta szabadon igazolható.

A 28 éves olasz válogatott támadó korábban a Manchester City és a Liverpool alkalmazásában már megfordult a szigetországi bajnokságban, az elmúlt három szezont pedig a francia élvonalban (Ligue 1) töltötte, tavasszal 12 bajnokin nyolc gólt szerzett az Olympique Marseille színeiben.

A “Kalapácsosok” több vasat tartanak a tűzbe, a jelek szerint mindenképpen erősítést fontolgatnak a támadó szekcióban, “Super Mario” mellett korábban Callum Wilson (Bournemouth) és Maxi Gomez (Celta Vigo) leigazolásával kapcsolatban hozták hírbe őket.