Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Botrány az Arsenalnál: nem utazik a felkészülésre az alapemberük

Az angol bajnokságban szereplő Arsenal csapata hivatalos közleményt adott ki, amelyben tudatták, hogy a csapatkapitány, Laurent Koscielny nem utazik velük az amerikai turnéjukra. 

Képtalálat a következőre: „koscielny”

Forrás: mirror.co.uk

Az Arsenal ma indult el az idény előtti amerikai felkészülési tornájukra, ahová a csapat kapitánya, Laurent Koscielny megtagadta az utazást. Erről a londoni klub közleményt adott ki, melyben csalódottságukat fejezik ki a játékos döntésével kapcsolatban.

“Nagyon csalódottak vagyunk Laurent lépése miatt, ami teljesen szembement a mi világos utasításainkkal. Reméljük, hogy meg tudjuk oldani ezt a problémát, és további tájékoztatást nem adunk ezen a ponton.”

Koscielny “lázadásának” hátterében az állhat, hogy a francia védő már korábban tudatta az Arsenallal, hogy a nyáron távozni szeretne, amit a klub állítólag jóvá is hagyott, azt viszont nem, hogy nem vehet részt a felkészülésükön, amíg nem találja meg az új klubját. Elég valószínű, hogy fegyelmi eljárást is fognak indítani a játékos ellen.

A 33 éves francia védő szerződése 2020 nyaráig érvényes, de a hírek szerint vissza akar térni hazájába, ahonnan már több ajánlatot is kapott, de eddig még nem hozta meg a döntését.