Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Ott a pont a Griezmann-ügy végén! – HIVATALOS

Hosszú huzavona után lezárult a Griezmann-ügy, a 28 esztendős francia világbajnok az FC Barcelona játékosaként folytatja. Mindezt péntek délután jelentette be hivatalos felületein a katalán sztárcsapat, melynek ezzel megvan az ötödik nyári érkezője.

A bejelentés a hivatalos részleteket is taglalja, avagy az Atletico Madrid megkapja azt a 120 millió eurós vételárat, melyet Griezmann szerződésének kivásárlási záradéka tartalmazott. A felek egy ötéves szerződést szignóznak, így a francia támadót 2024. június 30-ig köti majd hivatalos szerződés új csapatához. Griezmann fizetéséről nem esik szó, az viszont biztos, hogy a kivásárlási záradék elképesztő összeget, 800 millió eurót tartalmaz.

Griezmann öt évet töltött a matracosoknál, akik 2014-ben 30 millió eurót fizettek érte a Real Sociedad csapatának. Statisztikái 256 tétmérkőzés, 133 gól és kereken 50 gólpassz.

FC Barcelona – Transzfertérkép

Érkezők: Antoine Griezmann (Atletico Madrid – 120 millió) Frenkie de Jong (Ajax – 75 millió), Murara Neto (Valencia – 26 millió), Emerson (Atlético-MG – 12 millió), Hiroki Abe (Kashima Antlers – 2 millió).

Távozók:  Jasper Cillessen (Valencia – 35 millió), André Gomes (Everton – 25 millió), Paco Alcácer (Dortmund – 21 millió), Denis Suarez (Celta Vigo – 12,9 millió), Marc Cucurella (Eibar – 2 millió)