Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: új célpont a Leicester sztárja helyett

Az angol sajtó értesülései szerint a Manchester Unitednél is rájöttek, hogy a Bajnokok Ligája szereplés nélkül bizony már az Old Trafford sem az a régi csábító erő, mint régen. Állítólag a „Vörös Ördögök” hiába szerették volna leigazolni Harry Maguire-t. Ám talán van más lehetőség is.

A Manchester United az előttünk álló szezonban csak az Európa-ligában mutathatja meg magát Anglián kívül, így talán ennek is betudható, hogy Harry Maguire kikosarazta őket. Az angol válogatott védő az egyik legértékesebb olyan játékos, aki nem topklub tulajdona a Premier League-ben. Természetesen kétségünk sincs afelől, hogy a 26 esztendős középhátvéd kitölti-e a 2023-ig szóló szerződését a Leicester Citynél: nem fogja.

Az azonban egyelőre biztosnak tűnik, hogy Maguire nem szeretne a MU-hoz igazolni. Állítólag a manchesteriek illetékesei máris megtalálták a megfelelő alternatívát. Úgy tudjuk, hogy Ole Gunnar Solskjaer menedzser tetszését is elnyerte a Monaco tehetséges fiatalja, Benoit Badiashile.

A 18 esztendős Badiashile az elmúlt szezonban robbant be a klubjában, illetve a napokban ismét megmutathatja kvalitását az örményországi U19-es Európa-bajnokságon. A kongói származású védő szerződése 2021-ig érvényes a Monacoval, ebből kellene kivásárolnia a Manchester Unitednek. A jövő embere?